Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Hanna Börjesson - 10 mars 2013 23:20

Igår lördag var det dags att ta ut cykeln för att så smått väcka honom/henne/hen/whatever till liv efter en lång vinterperiod. Planen var att cykla till Linnéa i Billdal, ta en paus, hämta Linnéa och cykla hem igen. Jag har inget jättebra minne sedan sist jag försökte mig på att cykla till Linnéa i januari, punka, svinkallt osv. Hur som helst, lämnade Mölndal vid 15.50, solen var framme, blåste lite grann...bra cykelväder för att vara i mars.


Vägen till Linnéa går förbi havet och det är så fantastiskt vackert! Fick en enorm längtan till Gåsö!


                            

Så vacket!                                      Mrs Speedy!

 


Kom fram till Linnéa efter ca. 50 min. Gick in till henne å värmde mig å fick låna hennes morgonrock :P Så satt vi å snackade lite, drack te och tittade på hennes roliga katter :) En riktigt mysig lördagseftermiddag, precis så som jag vill spendera den! Efter ca. 1 timme cyklade vi tillbaka till mig, det hade blivit ruggigt kallt och mina fingrar var som fysta korvar halva vägen :/ Men det blev en jättemysig tur tillbaka, skymning vid vattnet, tystnad och en dovt upplyst cykelbana....tänk om cykling alltid kan vara såhär mysigt :) VI beundrade alla fina och stora hus där nere i Askim å allt vad det heter. Till en början blir man lite avis men sedan kommer verkligheten ikapp en och man kan skratta gott åt att banken förmodligen äger 90% av hela skiten längs cykelvägen hem!


Något som är konstigt är att åt vilket håll man än cyklar eller går i Göteborg så blåser det alltid motvind, jag fattar det inte! Jag blev lite gnällig på slutet när jag tyckte att det kunde sluta blåsa och jag var kissnödig. Men allt som allt resulterade lördagens cykling i totalt 3,4 mil som jag kan dra av från mina 100 träningsmil :) 96,6 to go!


 

Har gjort paleofrittata idag!


 

Min fina vita pålle!



Ovido - Quiz & Flashcards